just nu

Just nu sitter jag och kollar på Tv.Måste typ gå och lägga mig snart, börjar åtta så måste upp klockan 6 typ :(  Fast den här veckan kommer nog bli ganska chill, vi har entreprenörsvecka eller vad det hette. äger god natt nu, kommer nog inte blogga mer ikväll :)


Igår

Hej! Bloggade inget igår, så berättar nu vad jag gjorde igår.
Vaknade ganska sent, typ ett tror jag? Gjorde typ inget, kolla film och chilla typ. Sen runt halv fyra började jag fixa mig, sen drog jag till stan med Lejla för att möta Karina och några av hennes kompisar! Vi firade Karina, hon fyllde ju 15 nyligen! :D Vi var på bio och såg breaking dawn, jätte bra ! Vi hade asbra platser också :D Sen efter bion drog vi och åt, bra dag var det ! :)




fortfarande i skolan..

Är fortfarande i skolan men slutar nu, fast ska vänta på att mina kompisar ska bli klara först! Vi har haft idrottsprov och det gick inge bra alls för mig :S men får väl hoppas på g iaf! :D efter skolan ska jag till kista med lejla, måste köpa en present :) Puss

mobilblogg

Tjaa! Just nu sitter jag i skolan, första gången jag mobilbloggar :D vi har håltimme nu, så vi sitter och pluggar till idrotts provet! Sen har vi so, engelska, lunch, slöjd och sist idrott! Men har inte så mycket mer att säga nu! Random bild :p

Längesen..

Tja! Lääängesen jag blogga nu asså! :o Har tänkt börja med det igen :) Får väl se hur det går..
Just nu sitter jag och pluggar! Idrottsprov imorn och vi måste kunna vad vissa muskler heter på latin ? onödigt. Menmen, får väl ta och lära mig de då! Idag har jag vart i skolan, kuuul va? Hände väl typ inget speciellt idag. 

Men nu måste jag fortsätta plugga! 

Puss

RSS 2.0