If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

Text tagen från lejlas söta blogg.


27/9

Hej! Idag var jag ju i skolan som vanligt, rätt så seg dag, men morgonen var bra för då hittade jag en hundring, hehe :D Har typ aldrig gjort det förut tror jag? ;P Efter skolan drog jag, Madde, Fillan, Carro, Elin och Hanna in till stan och fika, sen kollade vi kläder en stund! Kom hem runt halv åtta typ. Nu ska jag läsa lite i biologi boken, prov om en vecka! :(



26/9

Idag har jag bara vart i skolan som vanligt. Började med idrott klockan åtta på morgonen, KUL :tired: Vi hade friidrott också, och när jag skulle hoppa höjdhopp gjorde jag något konstigt så nu har jag ont i höften :(
Efter skolan var det lagfoto, gick gryyymt dåligt! På bilden med hela laget hade jag en jätte konstig min, och enskilda fotot gick så sjuuuukt dåligt! Först fråga han om jag ville sitta eller stå, och jag sa stå, och då skulle jag stå jätte brett med benen och hjälmen under armen och jag hade värsta leendet, så fick ta en ny.
Då ville jag sitta ist, så då kom jag och Elin på en pose, heheh, men då fick jag värsta skrattanfallet så tillslut fick jag stå upp. Vågade inte kolla hur den sista bilden blev :o Hoppas den blev bra.. :o

Men nu ska jag kolla på svenska hollywood fruar! :D

new shoes

Var och köpte nya skor idag! :D Blev inte så bra bilder, egentligen är dom första skorna mer mörkbruna och dom andra är också lite mörkare!



tralalalala

Kom nyss hem! Var med Lydia på grönan, fast vi palla inte vara där så länge så vi drog till solna och luffa runt lite istället, hehe :P Nu ska jag fixa något att äta sen ska jag hem till Elin och Hanna! :D

Grönan idag igen!

Hej! Ska dra till grönan idag igen, hehe :D Ska typ åka halv två så måste skynda mig lite :)


Dagens outfit

Det här hade jag på mig på Grönan!



Grönan

Kom nyss hem, var ju på grönan som sagt! Kollade inte så mycket på Veronica, åkte mest :) Vi kollade bara i slutet och då var det fyverkerier också :D




fail

Hej! Kom nyss hem från skolan, var ganska chill dag idag :) Ikväll ska jag åka till grönan, Veronica Maggio kommer dit! :D Ska åka vid sex, så nu måste jag börja fixa mig och hitta mitt busskort som är helt borta! HAHAHA precis när jag skrev det ser jag att det ligger brevid mig!! Typiskt! Kom försent imorse för att jag leta efter det, sen tillslut fick min pappa skjutsa mig för att jag inte hitta det :tired: Tur att jag hitta det nu iaf! ;)


Just nu..

..gör jag min svenska läxa! Man ska läsa till sida 40 sen svara på massa frågor.. tråkigt ! :(


Jag fick en bil i ögat och såg en apa i skogen

Hej! Kom nyss hem. Vi har ju friskvårdsvecka, och idag börja vi med ''svampsafari''! Man skulle gå runt och plocka svampar sen komma på vilka alla var typ :tired: Sen hade vi orientering, och Jag, Hanna och Vanessa gick typ vilse, haha :) Efter det laga vi mat i skogen, vi gjorde tacos.
Jobbig dag, har typ gått 1000 mil :O Okej, lite mindre kanske men nästan, hehe ;)


sjuk

Hej! Är hemma från sklan idag, är sjuk :thumbdown: fast som tur är har vi friskvårdsvecka så jag missar inget :)
Ska nog kolla på någon film nu tror jag! :)


Namnsdag!

Kollade nyss i min kalender för att se om det var några läxor eller något, och då ser jag att Lisa har namnsdag idag! Det är ju mitt andra namn så jag har namnsdag idag, hihi :D


Klar!

Nu är jag klar med min design! Ganska nöjd faktiskt :)

rubriken ska vara här

Hej! Var i skolan idag och vi har friskvårdsvecka från idag till torsdag ! Inte kul alls. Idag hade vi typ dans, tipspromenad och hjärt och lungräddnings grej. Så tråkigt men bättre än vanlig skola iaf! :) Men nu ska jag börja med en ny header.. får se hur det går! :) 

Mr chip

Fick lust att blogga så jag gör väl det, hehe :p Men vete fan vad jag ska skriva om :o Knepigt värre. Börjar typ bli sjuk, först fryser jag som en galning, sen blir det fett varmt ? Fett skumt :o Hur som helst har jag tråkigt. Är fett taggad men ändå fett trött, wierd. 


En bild på Lydia bara för att hon är bäst :]

plugg

Hej! Idag har jag bara vart i skolan, kuuul -.- Har haft skitont i huvudet hela dagen och har fortfarande det :(
Men ska väl ta och plugga lite nu!

Puss


Dagens outfit

Lite annorlunda outfit bild, haha! :D


design

Har inte tid att göra ny design, men ville inte heller ha en blogg.se design så tog designen från min gamla blogg men ska försöka göra ny så fort som möjligt!

Bilder från blog awards!


Anagina :)

Jag och Hanna!

Angelica! [:

Ulrik Munther var där och sjöng.

JEDWARD!!

Äcklig gratis dricka, hehe :p Fast fin burk ! :D

Jag blev sminkad :]

Lydia när hon blev sminkad [:

Elin! :D Haha och Lejla i bakgrunden när hon blev sminkad! [:

Åt sushi (y)

Mange makers! :D

Fest hos mange (y)

Blog awards

Hej! Förlåt för noll bloggning idag men har haft fullt upp! Skulle till blog awards, och för att få bra platser skulle vi åka klockan halv elva, och jag vaknar tio! Panik! Hann inte så tog en senare buss :] Tog nästan tvåhundra bilder så kan nog bjuda på några, måste bara ladda över bilderna först! :]

Sommar










Man måste dö några gånger innan man kan leva

 

rubrik

Hej! Blev visst ingen nu design idag, hehe :P Men jag orkade verkligen inte och har ingen aning om hur den ska se ut. Ska iaf gå och lägga mig snart och se på film tror jag! Ska upp tidigt imorn, runt halv nio! Blä på det.


Fade into darkness

Idag har jag vart i skolan, hände inget speciellt typ. Slutar tjugo i fyra på fredagar, fast vi fick sluta lite tidigare! Men sämst att man slutar så sent på fredagar -.- Men nu ska jag försöka fixa en design till bloggen ! :D Kanske inte blir klar idag men ska försöka! :)


random bild på Hanna, Elin och Lejla! :D

Braig låt!


Träning!

Nu ska jag fixa mig till träningen! Bussen går om tio minuter om inte mindre..? :O Måste nog snabba på lite, ska byta om, packa, fylla vattenflaska osv..




Idag

Kom hem från skolan runt halv fyra, sluta tre idag! har vart ganska chill idag förutom att vi hade orientering på idrotten -.- Men nu ska jag plugga lite engeslska har engelska presentation imorgon nämligen.. :( Hatar att ha presentioner! Jag ska typ prata om tre saker som representerar mig, skit svårt ju! :o

Jaja, ska nog börja med det nu!

Puss

Just nu..

håller jag på att på att plugga tyska samtidigt som jag lyssnar på tysk musik, kanske förstår mer om man lyssnar samtidigt.. ?


Min fina tyska bok! -.-

Agneslj

Hej! Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, fast på en ny blogg! Min förra blogg hade ett väldigt skumt namn, haha x] Jag heter iaf Agnes och jag är 14, snart 15 år så jag går alltså i nian! Design kommer jag fixa när jag har tid, hehe. Ska försöka bli klar till nästa vecka iaf!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0